Despre schimbări

Ca să mă pot simți din nou în largul meu aici pe blog, trebuie să vă povestesc în primul rând despre câteva schimbări pe care le-am făcut în viață de când n-am mai intrat pe aici.

În primul rând, și cel mai important, am învățat să meditez. Nu am de gând să dezvolt foarte mult subiectul. Sunt lucruri care țin de simțirile fiecăruia. Eu am simțit că trebuie să învăț asta. Mi-a deschis ochii asupra multor lucruri și sunt bucuroasă pentru cadoul ce mi-a fost făcut. E drept că în ultimul timp am lăsat-o cam prea moale cu meditatul, dar nu pentru mult timp.

Un alt lucru foarte important pe care l-am făcut și care într-un fel a fost o consecință a meditației, este că am renunțat complet la carne. A fost o tranziție de un an în care am continuat să mănânc lapte și ouă, dar de câteva luni am renunțat și la asta.

Renunțat aici sună foarte urât, ce-i drept. Pentru că nu a fost ceva ce sa-mi creeze disconfort. Dimpotrivă, mă simt din ce în ce mai bine pe zi ce trece. Dorm mai puțin, am mai multă energie, sunt mult mai veselă și n-am mai avut un episod de depresie de nici nu mai știu când. Pentru că da, într-un timp eram depresivă. (Ca să nu mai spun că durerile de la ciclu de care sufeream îngrozitor și de care v-am și povestit în câteva postări, au dispărut ca prin farmec) Nu am renunțat de fapt ci doar m-am oprit din a mânca ”produsele” astea. Un prieten foarte bun care m-a văzut vara asta după mult timp mi-a scris printre altele că arăt uimitor, de parcă timpul n-ar fi trecut peste mine. Ei bine, dacă va citi aceste rânduri, va afla și de ce.

De la ultimul post am tot vrut să vă scriu, dar mă tot poticneam pentru că nu știam ce. Am foarte multe de spus, dar schimbarea care s-a petrecut cu mine e atât de mare, că lucrurile pe care vreau să vi le spun acum nu mai au nimic de-a face cu ceea ce v-am povestit în anii trecuți.

Tot blogul ăsta a pornit de la dorința de a vă amuza. În câteva cazuri chiar am reușit. Dar citindu-mi acum scrierile am văzut că multe dintre ele ascund multă… no, cum să-i spun? Cumva și ceva răutate și un pic de sentimente violente, și ceva dispreț. Toate astea sunt lucruri cu care niciodată nu am fost de acord, dar cumva le-am lăsat să mă învăluie și să-mi pătrundă în viață. Nu zic că acum nu mai există, dar încerc să fac curățenie. În continuare vreau să vă amuz. Vreau să vă bucurați când intrați pe aici. În același timp însă, deși sunt sigură că unora din voi le va displace un pic lucrul ăsta, vă voi povesti mai multe despre cum este și ce înseamnă să fii vegetarian. Vă voi povesti despre dubiile mele și despre încercările de a trăi bine. Sunt de-abia la început de drum. Mă mai poticnesc, mai am revelații… Cert e că sunt convinsă că am pornit pe o cale bună. Și cine știe, poate vă veți da seama că e o cale care vi se potrivește și vouă.

Acum că mi-am luat și piatra asta de pe suflet, vă urez o săptămână frumoasă.

Cu mult drag,

GeoGeta

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: