Să ne sfătuim

Acuma dacă tot am intrat pe aici, hai să vă povestesc ce mi s-a năzărit acu’ când am fost acasă. M-am gândit mult dacă să vă zic chestia asta sau nu, că mi-era frică să nu-mi fure cineva ideea și să nu mai apuc s-o duc la capăt. Dar mi-am dat seama că io nu prea am șanse să fac treaba asta, așa că m-aș bucura mult dacă ar fi cineva să-i surâdă treaba.
Cum vă spuneam, sor’mea m-a dus la Brașov. Și drumul până acolo e frumos și mă-ndeamnă la visare. Și din vis în vis m-am gândit că tare ar fi fain dacă s-ar face o treabă. Să se facă o călătorie prin juma’ de țară călare. Cu popasuri prin păduri și sate, cu mers țanțoș prin orașe, cu popasuri noaptea la lumină de foc. La început mi s-a părut o idee prea nebună ca să poată fi pusă în practică, dar pe măsură ce m-am gândit la ea mi-am dat seama că se poate face. Un fel de redescoperire a României.
Ce ziceți, oare s-ar putea face? Avem destule herghelii care ar avea nevoie de reclamă. Numa’ la Sâmbăta au o mândrețe de cai. Și Dumnezeu știe că avem nevoie să ne aducem aminte în ce rai trăim.
Ei, cum vi s-ar părea?

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. panzaunuinebun
  iun. 01, 2010 @ 18:53:48

  Tu Geto tu. Idealisti ca de-obicei. Deci nu vii cu mine si cu cine-o sa mai vina cu cortu-n spate cu ia-ma nene din bv pana in buc si d’acolo pe jos pan la mare? ha Ha HA? sau ai uitat??? sau pe traseul albinei ca-mi face un prietin rost de un 4×4?! Nu. NU?!?!?! No las. tu du-te cu caii tai! si io ma duc cu cortu meu.

  Răspunde

 2. panzaunuinebun
  iun. 05, 2010 @ 09:18:22

  Urâţilor nu mai scrieţi nimic, nimic, nimic. Şi io care n-am viaţă socială că doar numa’nvăţ ce-ar trebui să fac în timpu meu liber??? Deci chiar, n-o apărut nimic nou pe niciun blog pe care-l citesc. Sunteţi dijaba.

  Răspunde

 3. panzaunuinebun
  iun. 05, 2010 @ 09:19:10

  Am ajuns să-mi fac cont de faţăcarte şi să-mi pun şi poze. 6 exact. alsioduapoickgjbajlnblakuzrij E numa şi numa vina ta că nu scrii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: